4 Kasım 2011 Cuma

Güneş Enerjisi ile Cep Tel Şarj Edin Mobil Şarj Cihazı

Taşınabilir elektronik aletleri şarj etmede güneş enerjisinden yararlanmak uzun süredir istenilen bir şey olsa da bunun gerçekleştiğini pek sık göremiyorduk. Energizer'ın SP2000 modeli güneş enerjisinin kullanarak şarj etmeyi sağlayan bir ürün. Güneş Enerjisi ya da Yapay Aydınlatma ile şarj edilebilir.

Katlanabilir bir tasarıma sahip olan ürünü çalıştırmak için kenarındaki mekanik düğmesine basıyorsunuz.
Energizer SP2000  Nasıl Kullanılır Şarj Edilir? Videoyu izleyin


Güneş Enerjisi ile Cep Tel Şarj Edin Mobil Şarj Cihazı
Güneş panellerini kenarlara doğru açılan SP2000, güneşe yöneltilince hemen şarj olmaya başlıyor. Fakat ürün sadece güneş ile şarj olmuyor. Beraberinde gelen adaptörü kullanarak SP2000'i şebekeden de şarj edebiliyorsunuz. Her iki durumda da ürünle birlikte piyasadaki birçok cihazı şarj edebilmek mümkün.
SP2000 beraberinde 6 farklı dönüştürücü başlık ile geliyor. Aynı zamanda bir USB çıkışı sayesinde doğrudan USB cihazları şarj edebilmek mümkün. Ürünün üzerinde yer alan LED ışıklar sayesinde ise şarj durumunu kontrol edebiliyorsunuz.

Full şarj ile cep telefonları için fazladan 12 saate kadar bekleme süresi sunan SP2000, akıllı telefonlara ancak 4 saat ekstra süre sağlayabiliyor. Yolunu kaybedenler için ise SP2000, navigasyon cihazına 5 saat fazladan enerji sağlayabiliyor. Son olarak fotoğraf makinesinin tipine göre değişmekle birlikte SP2000, ortalama 500 fotoğraf daha fazla çekmenize izin veriyor.

Bunların yanında ürünü 500 defa yeniden şarj edebiliyorsunuz ve cihazın ağırlığı 212 gram. Bu ağırlığa cihazı elektrik prizinden şarj etmek için kullanacağınız adaptör dahil değil

1 yorum:

Yorumla