15 Aralık 2012 Cumartesi

Antivirüsünüz Çalışıyor mu - Devrede mi ? Deneyin

Antivirüs Programınız Çalışıyor mu? Gerçekten işe yarıyor mu ? Deneyin...
Antivirüs programınızın gerçekten çalıştığını devrede olup olmadığını yada sağlıklı çalışıp çalışmadığını deneyebileceğiniz bir yöntem göstereceğim Dünyaca önerilen bir yöntemdir. Denemenizde fayda var.
Başlayalım:
 Masaüstünde sağ tıklayın > yeni > metin belgesi(not defteri)aç > masaüstünde oluşacak metin belgesini açın ve aşağıdaki kodu kopyalayıp metin belgesine yapıştırın
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
metin belgesinde; Dosya > Farklı kaydet... > Dosya adına, test.com yazıp kaydet butonuna bastığınız anda antivirüs programınız otomatik olarak devreye girecektir. Girmiyorsa antivirüs programınız yoktur, devredışıdır veya yetersizdir.

Ben denedim Eset Nod32 Antivirüs kullanıyorum tehdit bulundu ve silinerek temizlendi - karantinaya alındı uyarısı çıktı.
Antivirüs Test

Antivirüs Test

Buradan > ESET NOD32 Antivirus yükleyebilirsiniz.

14 Aralık 2012 Cuma

Vucut Boyama Sanatı ile Gerçekçi Görünüşler

Zihin-Bükme Yöntemi 3D Vücut Modifikasyonu(boyama) ile Yanılgı
Choo-San, Japonya'da ikamet eden bir üniversite öğrencisi ve sanatçı, vücut boyama yöntemi ile boyadığı vücudun  zihinde 3 boyutlu algılanmasını sağlıyor. Vücutda değişiklik yanılgılar yaratmak için akrilik boyalar kullanıyor. Fotoğraflar tamamen doğru, hiçbiri dijital photoshop veya benzeri programlar ile manipüle edilmemiştir.

13 Aralık 2012 Perşembe

Serenay Sarıkaya Frikikleri Seksi Fotografları

Serenay Sarıkaya -doğum tarihi  1 Temmuz 1991, Antalya-, Türk sinema ve dizi oyuncusu, 2010 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması (Miss Turkey 2010) ikincisi unvanlı tescilli güzel ve profesyonel model.
Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur.
Plato Film'de oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca Serenay Sarıkaya, Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda da, Türkiye'yi temsil etmiştir ve yarışmada dördüncü olmuştur ve Jüri Özel Ödülünü almıştır.
Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, sanal alemdeki alışveriş sitesi markafoni'nin yeni yıl kampanyasının yüzü oldu. Daha öncede transparan kıyafetiyle göğüslerini sergileyip sınırları zorlayan  Serenay Sarıkaya bu kez de seksi pozları ve verdiği cesur popo - kalça frikikleri ile yürekleri yakmaya devam ediyor. Başarılar Serenay diyelim.


Serenay Sarıkaya Frikik

2012 Yılında En Çok Arzu Edilen 99 Kadın

"En Çok Arzu Edilen 99 Kadın" 2013 oylaması sonuçlandı.

Açlık Oyunları filminin sexy güzeli 22 yaşındaki sarışın Jennifer Lawrence oylamada birinci oldu. 2.4 milyon kişi tarafından oy alan Jennifer Lawrence listenin en skandalsız ünlüleri arasında yer alırken 29 yaşındaki Ukraynalı aktris Mila Kunis ikinci oldu. 2012 yılını soyunarak geçiren Kate Upton listede üçüncü sırada yer buldu. Geçen yılın birincisi Sofia Vergara bu yıl listede 12. sıraya geriledi.

İşte 2012 yılı içinde Dünya çapında en çok arzu edilen ünlü kadınlar listesi
Fotoğrafların altında oylamada kaçıncı sırada oldukları ve isimleri yazılıdır.
1-jennifer-lawrence

12 Aralık 2012 Çarşamba

Google 2012'de En Çok Arananlar Listesi

Google Zeitgeist 2012 genel arama istatistikleri Dünya 2012 yılında en çok neleri aradı 2012 yılında Google'da Dünyada 146 dilde 1,2 trilyon arama yapıldı. Google tarafından her yıl sonu o yılın en çok arama sorgulanan kelimelerin listelendiği "Google Zeitgeist" listesi açıklandı. Hem dünya hem de ülkeler için ayrı ayrı sayfalar bulunuyor.

Dünyada trend olan aramalar arasında ise ilk sırada ani ölümüyle büyük üzüntü yaratan Whitney Houston yer aldı. İkinci sırada Gangnam Style yerleşirken, üçüncü sıraya Hurricane Sandy oturdu.

Google’ın Türkiyede en popüler aramalarında listesinde ise 2012 yılında Facebook, Youtube ve e-Okul ilk sıralara yerleşti.

2012 Türkiye'de En çok aranan TV Dizileri listesinde ise geçen yıldan bu yana en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan popüler TV Dizisi Muhteşem Yüzyıl ilk sıraya oturdu. Türkiye'de En fazla aranan ünlüler listesinde Hadise ilk sıraya yerleşirken, en çok aranan spor takımları arasında da Galatasaray birinci sıraya yerleşti.

  2012 Genel İnceleme Videosu


2012 yılında Türkiye’de En Popüler Ola

9 Aralık 2012 Pazar

Pınar Altuğ Fotoğrafları

Pınar Altuğ Atacan -doğum tarihi 2 Eylül 1973, İstanbul-, Türk oyuncu, sunucu ve eski manken.
Pınar Altuğ