31 Aralık 2011 Cumartesi

Ebru Polat Tatil Fotoğrafları

Ebru Polat, -doğum tarihi 30 Haziran 1983- Türk pop müzik sanatçısı. Mesleği Avukatlıktır. Doğu Akdeniz Hukuk fakültesi mezunudur.
Ebru Polat'ın Çeşme, Bodrum, Roma, Napoli, Dubai, Venedik ve Floransa'da çekilmiş tatil fotoğrafları

30 Aralık 2011 Cuma

Rihanna Barbados Tatil Fotoğrafları

Yoğun bir tempodan sonra tatil için fırsat bulan ünlü şarkıcı Rihanna, kendini memleketi Barbados'a attı. Hayranları için twitter sayfasından bu fotoğrafı yayınladı. Bu fotoğrafı yayınlamasından sonra Rihanna'nın da Twitter üzerinden hayran sayısını arttırmak için çalışmalar başlattığı yorumları yapıldı.
Rihanna Barbados Tatil Fotoğrafları

Facebook Messenger MSN Facebook İndir

Windows kullanıcılarının Facebook'tan beklediği ufak yazılım resmen yayınlandı! İndirip, deneyin.
Facebook Messenger

29 Aralık 2011 Perşembe

Maria Menounos Frikiği Seksi Fotoğrafları

Maria Menounos -doğum tarihi 8 Haziran 1978 Medford, Massachusetts, ABD-,Amerikalı aktris, muhabir, gazeteci ve televizyon programcısı
Maria Menounos'un Frikiği Magazinden Kaçmadı
Amerikalı aktris, gazeteci ve sunucu Maria Menounos, Miami plajında deniz keyfi yaparken kendisine büyük gelen bikinisinin azizliğine uğradı. Frikik verdiğinin bir süre sonra farkına varan Menounos, paparazzilerin yakın takibindeydi.

Wlan Ağ Kontrolü Kablosuz Ağ Kontrolü AirSnare

Daha önce Kablosuz Ağınıza Girenleri Tespit Edin konusunu paylaşmıştım aşağıdaki programda bir alternatif programdır.
Kablosuz modem ayarlarınızı yaptınız ve sıra güvenlik denetimine geldi. Kablosuz ağ yayınına bir başkasının sızıp sızmadığını görmek istiyorsunuz.
Wlan Ağ Kontrolü - Kablosuz Ağ Kontrolü

28 Aralık 2011 Çarşamba

Kate Moss Kamera Arkası Fotoğrafları

Kate Moss, (Katherine Ann Moss) -doğum tarihi 1974 İngiltere- İngiliz süper model ve stilist.
Çıplak Çekimin Kamera Arkası
Pirelli 2012 Takvimi'nin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Takvimde seksi pozları yer alan ünlü mankenlerden biri olan Kate Moss’un önce küçük bir bikiniyle poz verdiği sonra da üstsüz olarak objektif karşısına geçtiği ortaya çıktı. Kate Moss, 17 yaşındayken aşk yaşadığı fotoğrafçı Mario Sorrenti’ye poz verirken korumaları da çekimin yapıldığı mekanda kuş uçurtmadı.

27 Aralık 2011 Salı

En Çok İzlenen Filmler - 2011 yılının

2011 yılının bitmesine sayılı gün kaldı. 2011 yılında en çok hangi film izlendi? Hasılat rekorları kıran filmleri kaç kişi izledi?

1 Eyvah Eyvah 2 / Toplam Hasılat: 36.678.019 TL Toplam Seyirci:3.947.988 Gösterim: 38 hafta

26 Aralık 2011 Pazartesi

Merve Boluğur Seksi Fotoğrafları

Merve Boluğur -doğum tarihi 16 Eylül 1987, İstanbul-, Türk kadın sinema oyuncusudur. Bir süre, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü. Acemi Cadı isimli TV dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile tanınmıştır.
"Büyük Adamlardan Hoşlanıyorum"
Küçük Sırlar dizisindeki başarılı performansıyla popülaritesini bir anda artıran Merve Boluğur, Milliyet gazetesinden Işıl Cinmen'e verdiği röportajda şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.Gelecekteki sevgilin nasıl olsun sorusuna seksi oyuncunun cevabı ise bir hayli ilginçti. Merve Boluğur, olgun erkeklerden hoşlanıyorum dedi.
Merve Boluğur Seksi Fotoğrafları

2011 Yılının Felaketleri Fotoğraflarla

Fotoğraflarla 2011 yılında yaşanan doğal afetler, saldırılar, trajediler.
11 Ocak 2011 Yaygın su baskınları ve toprak kaymaları yaşanan Rio de Janeiro bölgesinde Brezilya tarihindeki en kötü doğal felaket yaşandı. Bölgede 900'den fazla can kaybı oldu. En çok etkilenen şehirler Nova Friburgo ve Teresópolis'de ölü sayısı sırasıyla 424 ve 378'e ulaştı.

25 Aralık 2011 Pazar

Victoria Saravia Üstsüz Güneşlenirken Fotoğrafları

Victoria Saravia -doğum tarihi 1987 Uruguay- Uruguaylı Model.
Sahilde üstsüz güneşlenirken magazincilere yakalandı
İtalya Serie A takımlarından Inter'in Uruguaylı golcüsü Diego Forlan'ın sevgilisi Victoria Saravia paparazzilere üstsüz yakalandı.
Victoria Saravia Deniz Kenarında Üstsüz Güneşlenirken Fotoğrafları