24 Aralık 2011 Cumartesi

Jennifer Nicole Lee Fotoğrafları Etekleri Havalandı

Jennifer Nicole Lee -doğum tarihi 13 Haziran 1975 ABD- Fitness modeli, aktris, motivasyonel konuşmacı ve yazar.
Dünyanın gözde mankenlerinden olan Jennifer Nicole Lee, alışveriş yaptıktan sonra paketleri arabasına koyarken görüntülenen Jennifer Nicole Lee'nin mini elbisesi rüzgardan havalanınca frikik kaçınılmaz oldu.
Miami rüzgarları Sarışın Fitness uzmanı Jennifer Nicole Lee'nin eteğini kaldırdı.
Jennifer Nicole Lee kırmızı gökdelen topuklu bir ayakkabı ve desenli kısa bir elbise giymişti, poposu gözüken Jennifer cep telefonu ile konuşmaya devam etti.

23 Aralık 2011 Cuma

Adrianne Curry Seksi Fotoğrafları

Adrianne Marie Curry -doğum tarihi 6 Ağustos 1982-, Amerikan model
Hayranlarına Özel Pozlar
ABD'li model Adrianne Curry sosyal paylaşım sitelerinde paylaştığı fotoğraflarıyla adını sık sık duyuruyor. Özel fotoğraflarını sık sık hayranlarıyla paylaşan Curry, bu kez üstsüz güneşlenirken görüntülendi.
Takipçileri İçin Soyundu
ABD'li model Adrianne Curry sosyal paylaşım sitelerinde paylaştığı fotoğraflarıyla adını sık sık duyuruyor.Curry, son olarak hayranları için soyunarak fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
Adrianne Curry Twitter Kraliçesi Seksi Fotoğrafları

22 Aralık 2011 Perşembe

Sarah Shahi'nin Men's Helath Fotoğrafları

Sarah Shahi -doğum tarihi 10 Ocak 1980/Teksas, ABD- Asıl adı Aahoo Jahansouzshahi olan ABD'li sinema oyuncusu. Kendisi Fat′h Ali Shah Qajar iran torunlarından'dır.
İç çamaşırıyla Men's Helath Dergisi'ne konu oldu. Daima çıplak fotoğraflarıyla gündeme oturan seksi teksaslı oyuncu Sarah Shahi, yine dikkat çekecek fotoğraflar çektirdi. Sarah Shahi, iç çamaşırlarıyla Men's Health Dergisi'ne seksi pozlar verdi.

21 Aralık 2011 Çarşamba

Ani Lorak Sexy Fotoğrafları

Ani Lorak gerçek adı Karolina Kuek -doğum tarihi 27 Eylül 1978 Kitsman, Ukrayna-. Ukraynalı şarkıcı. 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Ukrayna'yı 24 Mayıs'ta Shady Lady adlı şarkıyla temsil etmiş ve 2. olmuştur.
Ani Lorak doğu Avrupanın en güzel kadını olarak gösteriliyor.
Eurovision'a katılan ünlü, iç çamaşırı firması için birbirinden seksi pozlar verdi
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Ukrayna'yı 'shady lady' şarkısıyla temsil eden Ani Lorak da soyundu. Bir iç çamaşırı firması için birbirinden seksi pozlar veren Ani Lorak, dikkatleri üzerinde çekti.

Günay Musayeva Fotoğraflari Tolga Karel'in Eşi

Günay Musayeva -doğum tarihi 1984 Azerbaycan- Ünlü azeri Manken Bulgaristan'da düzenlenen best model of world yarışmasında ikinci olmuştur.
Oyuncu Tolga Karel'in eşi Günay Musayeva'dan olay yaratacak pozlar
Oyuncu Tolga Karel'in 5 aylık hamile eşi Günay Musayeva, modacı Tolga Çam'ın haute couture kreasyonunun yüzü oldu. Ortaya seksi pozlar çıktı.

20 Aralık 2011 Salı

Aida Yespica Miami Tatili Fotoğrafları

Aída María Yéspica Jaime, -Aida Yespica Doğum tarihi 15 Temmuz 1982- Venezuelalı güzellik kraliçesi
Beşiktaş’la yollarını ayıran Matteo Ferrari’nin eski sevgilisi ve oğlunun annesi Aida Yespica, Amerika'da tatil yaparken magazincilere yakalandı.
Üç yaşındaki oğlu Aron’la birlikte Miami’de deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran 29 yaşındaki Yespica, kusursuz fiziğini yine gözler önüne serdi. 2002 Venezüella Güzellik Kraliçesi olan Aida Yespica bütün gün oğluyla eğlendi. Yespica’nın ismi, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’yle geçmişti.
İtalyan gossipnews.it sitesine açıklama yapan Matteo Ferrari’nin eski sevgilisi ve çocuğunun annesi Aida Yespica, “Kalbim hâlâ onun için çarpıyor. Onunla evlenmek isterim ancak bunu hiçbir zaman konuşmadık” dedi.

19 Aralık 2011 Pazartesi

Miley Cyrus Fotoğrafları -Göğüslerim Gerçek

Miley Ray Cyrus, -doğum tarihi Destiny Hope Cyrus, 23 Kasım 1992- Amerikalı oyuncu, şarkıcı ve söz yazarı.
Liam Hemsworth, -doğum tarihi 13 Ocak 1990 Melbourne- Avustralyalı aktör
Hannah Montana dizisinin genç yıldızı Miley Cyrus, göğüslerine silikon taktırdığı iddialarını yalanladı.
Amerika Birleşik Devletleri'nın Los Angeles kentinde CNN televizyonunun düzenlediği geceye Avustralyalı erkek arkadaşı Liam Hemsworth ile katılan Miley Cyrus “Silikon taktırmadım. Estetik ameliyat da olmadım. İltifatlar için teşekkürler ancak göğüslerim tamamen gerçek” dedi.
Miley Cyrus gecede üzerine Roberto Cavalli tasarımlı sarı derin göğüs dekolteli bir elbise giydi.