23 Aralık 2011 Cuma

Adrianne Curry Seksi Fotoğrafları

Adrianne Marie Curry -doğum tarihi 6 Ağustos 1982-, Amerikan model
Hayranlarına Özel Pozlar
ABD'li model Adrianne Curry sosyal paylaşım sitelerinde paylaştığı fotoğraflarıyla adını sık sık duyuruyor. Özel fotoğraflarını sık sık hayranlarıyla paylaşan Curry, bu kez üstsüz güneşlenirken görüntülendi.
Takipçileri İçin Soyundu
ABD'li model Adrianne Curry sosyal paylaşım sitelerinde paylaştığı fotoğraflarıyla adını sık sık duyuruyor.Curry, son olarak hayranları için soyunarak fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
Adrianne Curry Twitter Kraliçesi Seksi Fotoğrafları






Gerçek Panpiş
Hilal Cebeci'nin Hollywood'daki rakibi Adrianne Curry, bu pozlarla farkı açtı!Adrianne Curry, Twitter'ın en cesur kadını olduğu bir kez daha kanıtladı. Twitter'a koyduğu seksi fotoğrafları sayesinde ABD'de şöhret olan ve Hilal Cebeci'ye ilham veren model Adrianne Curry, iç çamaşırı çekiminin tümünü Twitter'daki hayranlarıyla paylaştı. Seksi model America's Next Top Model yarışmasında birinci olarak üne kavuşmuştu.
















 Hilal Cebeci'nin ilham kaynağı Adrianne Curry Twitter fotoğrafları ile twitter'ı sarsmaya devam ediyor. Adrianne Curry, sokağa öyle bir kıyafetle çıktı ki görenler bakakaldı. Gecelikle sokağa çıkan Curry, fotoğraflarını her zaman olduğu gibi yine twitter'a yükledi.




















Adrianne Curry Çırılçıplak Soyundu
Adrianne Curry daha önce yatak odasında ve banyoda çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmıştı. Şimdi de üstsüz bir fotoğrafını yayınladı. Ama bu kez takipçileri dahil herkes "Adrianne işte şimdi abarttı" yorumunu yaptılar.



Panpişler Kraliçesi Adrianne Curry
Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kelimenin tam anlamıyla bir "Hilal Cebeci rüzgarı" esiyor. Yayınladığı fotoğraflar ve takipçilerine hitap için kullandığı "panpişler" kelimesiyle 10 yıllık kariyeri boyunca elde edemediği başarıyı bir anda tattı Cebeci. Ama işin gerçeği şu ki 'dünyanın ilk panpişi' Cebeci değil. ADB'li model ve oyuncu Adrianne Curry, Cebeci'den çok daha önce Twitter'ın yıldızı olmuştu.
























300.000 Takipçiyi Böyle Kutladı
Hilal Cebeci'nin Hollywood'daki rakibi Adrianne Curry, bu pozlarla farkı açtı, Adrianne Curry, takipçi sayısının 300 bine ulaşmasını bu pozla kutladı













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumla