21 Kasım 2011 Pazartesi

Online Futbol Oyna İndirme Yok Kayıt Yok

Online Futbol Oyna İndirme Yok, Kayıt Yok 10 saniyede oynamaya başlayabilirsiniz.

Haxball flash tabanlı 2 Boyutlu online internetten futbol oyunudur. Futboldan zevk almak için yapılan bu oyun hiçbir kurulum gerektirmeden web sitesi üzerinden oynanabiliyor.
Oyunda açılmış olan odalardan birine girip bir takıma girip oynayabiliyorsunuz yada kendiniz oda açabilirsiniz. 1e1 - 3e3 - 5e5 gibi çeşitli kişilerden oluşan takım kurup oynayabilirsiniz. Siteye girdikten sonra hemen kendinize bir nick yazıyorsunuz play now ve oda listesi karşınızda.
Haxball oda listesi
Haxball Online Futbol Oyunu Nasıl Oynanır ?

Oynanışı çok basittir. Topu yön tuşları ile kontrol edip X tuşu  ile pas verip aynı zamanda kaleye şut atabiliyorsunuz
Oda yöneticisi Zaman - Skor limiti ayarlıyor. Buna göre kazanan belli oluyor.
Siteye girdikten sonra kendinize özel bir nick seçip oda açabilir veya odalara girebilirsiniz.

Haxball online futbol oyunu oyna

Aşağıda Haxball oynayanların oyun hakkındaki düşünceleri ve yorumlarına bakınız.

aşırı zevkli süpersonik bir oyun. hakkında bir şey yazılmamış olmasını yeni olmasına bağlıyorum. yeni diye biliyorum yani.

x ve space tuşu ile topa vurulan, yön tuşları ile adamınızı koşturabileceğiniz, çok zevkli bir online oyun. görüntü olarak football manager 2d maç görüntüsünün aynısı. fark olarak kaleci yok, korner yok, taç yok. bağımlılık yaratabilir. sınav dönemlerinde uzak durmak lazım bu tarz oyunlardan.

futbol sevip de bu oyuna kitlenmemenin imkansız olduğunu düşünüyorum. delice bir basitliği ama bir o kadar da üstün zevki olan akıl dolu bir aplikasyondur.

bağımlılık yaratan mükemmel online oyun!

çok zevkli olan oyun. sabahtan beri başından kalkamıyorum.

müthiş zevkli bi oyun

bol geyiğin döndüğü eğlenceli site. aynı adamlarla yarın tekrar maç yapıcaz haberleştik.

bağımlılık yapıcı, hayatımda gördüğüm en basit futbol oyunu, dijital ortamda yani. yalnız basitlikten lütfen kolay olduğu anlaşılmasın, zira üzülebilirsiniz. belli bir müddet oynadıktan sonra bilek ve parmaklarda oluşan ağrı oyunun yan etkileridir, heyecanlanmanıza gerek yok.

tanımadığın insanlarla değilde arkadaşlarla aynı odada buluşulup oynandığı zaman çok zevk veren oyunumsu. bide boş kaleye gol atamayan arkadaşa ''guiza eeheh'' yazmak paha biçilemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumla