17 Kasım 2011 Perşembe

Kadınların Erkeklerde Aradıkları Özellikler

Kadın erkekte ne arar neye aşık olur sever?
Erkeklerin hangi özellikleri kadınlar tarafından istenir ve kadınların hoşuna gider ?
bayanların aradıkları çok yakışıklılık veya çok zenginlik mi?

Kadınların bir erkeğin yanında mutlu olması için istedikleri

Esprili 
Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanırlar

Zeki ve Akıllı
Kadınlar birlikte oldukları erkeğin başkalarının arasından zekasıyla öne çıkmasından hoşlanırlar.

Güçlü ve kendine yeten biri

Kas gücü değil, Olumsuzluklara karşı göğüs gerebilme gücü. Umutsuzluğa kapılmadan, sevdiği kadına da destek olarak mücadele eden erkekler kadınların gözüne girer

Güler yüzlü
Göz teması kuran, içten gülümsemeyi bilen erkeklerin kadınların kalbini çalmakta üstüne yoktur.

Güven ve sadakate önem vermeli
Kadınlar sadık olduğuna dair güven veren bir erkekle birlikte olmak ister. Her şeyi konuşup paylaşabilmek, karşılıklı güven duygusu geliştirmekte etkilidir.

Cömertlik konusunda hassas
Gerektiği halde elini cebine atmayan, cimrilik yapan erkekler kadınların hiç hoşuna gitmez. Her zaman değil ama çoğunlukla birlikte yenilen yemeğin hesabını ödemek, sürekli paradan, borçlardan bahsetmemek, hesap kitap yapmadan küçük sürprizler hazırlamak, kadın bir şey istediğinde önce fiyatını sormamak, ideal erkek davranışlarıdır.

Temizlik ve bakıma özen göstermeli
Her gün duşunu alan, temiz giysiler giyen, ayakkabısını temiz tutan, dişlerinin temizliğine önem veren, güzel kokular süren erkekler, hem seks hem de ilişki için her zaman daha caziptir.

Özgüvenli
Kadınlar, kendi ayakları üzerinde durabilen erkeklerden hoşlanırlar. Gereksiz utanma ve çekinme halleri de kadınlar açısından hiç çekici değildir. Bir işe girdiğinde başaracağı inancını koruyan, kendine güvenen, güçlü durabilen erkeklerdir kadınların istediği

Sevgini gösterebilmeli
Kadınlar erkeklerden, gerek sözleriyle gerekse de jestleriyle sevgisini göstermesini ister. İçten “seni seviyorum” sözleri, sıcak öpücükler, şefkatli sarılmalar, özel günleri bir çiçekle ya da çikolatayla kutlamalar, küçük hediyeler ve sürprizlerle gönül almalar, erkeklerde istenen davranışlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumla