8 Kasım 2011 Salı

Google+ Sayfa Oluşturma Aktif

Facebook sayfası gibi google+ profilinizle sayfa oluşturun
Google+ Sayfa Oluşturma Aktif
İnsanlar pek çok farklı kişi ve konu ile bağlantıda olmak, onlardan haber almak ister.
Bunlar ailemiz ve arkadaşlarımız, tuttuğumuz takım, sık gittiğimiz mekanlar ve  tv dizileri gibi sayısız farklı konuyla olabilir ve bu konularla ilgili güncel haberlere ulaşmayı isteriz
Google+ bugüne kadar, insanları diğer insanlarla bir araya getirmeye çalıştı. İşte bu sebeple Google+ Sayfaları’nı kullanıma açtı. Google+'da sayfa oluşturabilirsiniz.
google+ sayfa oluşturma

Gerçek hayatı google+'dan takip edin
Google+ her zaman gerçek hayattaki paylaşım biçi
mlerini Internet’e taşıyan bir platform olmayı hedefledi. Google+ Sayfaları da aynı amacı taşıyor. Google+ sayfaları, gerçek dünyada bulduğumuz her şeye Internet’te hayat veriyor. Böylece, takip etmek istediğiniz her şeyi çevrelerinize ekleyerek, google+ kullanıcıları için en önemli olan sayfalarla daimi bir bağ kurmanızı sağlıyor.

İş dünyası ve markalar da Google+ sayfaları sayesinde müşterileri ve takipçileri ile sürekli olarak iletişimde kalabilecek.
Google+ sayfanızı açmak için buradan başlayarak kendi Google+ sayfanızı yaratın ve halihazırda var olan Google+ sayfalarına sizinkini de ekleyin.

Aşağıda birkaç Google+ Sayfalarına örnek olarak göz atabilirsiniz:
Angry Birds
Barcelona Football Club
Pepsi
Toyota
WWE
X Games

Google Arama’da yeni özellik: Direct Connect Direk bağlantı

İnsanlar her gün Google’da milyarlarca arama yapıyor. Sıklıkla da iş dünyasından isimleri ve markaları arıyorlar. Yeni kullanıma açılan Google+ Sayfaları, insanların yaptığı bu aramaların, anlamlı ve sonuç veren aramalar olmasını sağlayacak. Artık Google+ Sayfalarını Google arama sonuçlarından direk çevrelerinize eklemenin iki yolu var. İlki, Google+ sayfalarını arama sonuçlarına dahil etmek, ikincisi de Direct Connect isimli bir özellik.

Örneğin, bir filmin fragmanını izlediğiniz ve çok beğendiğiniz bu film hakkında daha fazla bilgi almanızı Direct Connect çok daha kolaylaştırıyor; hatta otomatik bir hale getiriyor.
Google arama sayfasına gidin ve arama kutusuna önce ‘+’ sonra da aramak istediğiniz sayfanın adını yazın. doğrudan aradığınız konunun Google+ sayfasına yönlendirileceksiniz.. (Örneğin:+Toyota)

Direct Connect şu anda sınırlı sayıda sayfa için çalışıyor ( +Pepsi ve +Toyota gibi), ancak yakında pek çok sayfada kullanılabilecek.
Vic Gundotra, Google+ ile gerçek hayattaki paylaşımların zenginliğini Internet’e taşımayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumla