9 Kasım 2011 Çarşamba

FireFox 8.0 Hızlı Web Tarayıcı Download indir

FireFox 8.0 Hizli Web Tarayici download indir.
İnternet'te en iyi şekilde gezinebilmek için pek çok şahane özellik FireFox 8.0'da bir arada
Gezinmek Daha Kolay, Yüksek Performans, Gelişmiş Güvenlik, Güçlü Kişiselleştirme, En Yeni Teknolojiler, Evrensel Erişim, Süper Hızlı, Kolay Özelleştirme, Sezgisel Arayüz

Şahane Çubuk
Sevdiğiniz sitelere çabucak ulaşın; adreslerini hatırlamasanız bile. Terimlerinizi konum çubuğuna (Şahane Çubuk) yazdığınızda otomatik tamamlama işlevi tarama geçmişinizde, yer imlerinizde ve açık sekmelerinizde bulunan uygun sonuçları karşınıza getirecektir.
Firefox

Firefox 8.0


FireFox 8.0 Hizli Web Tarayici download indir




Sekmeler Tepede
Ziyaret ettiğiniz sitelerin içeriğine daha rahat odaklanmanız için, sekmeler artık Şahane Çubuk'un üstünde yer alacak.

Firefox Düğmesi (Windows ve Linux)
Tüm menü öğelerinizi kolayca erişebileceğiniz tek bir düğmede topladık.

Lisans: Freeware-Ücretsiz
Mozilla
Boyutu: 13.92 MB
Türkçe
Sistem: Windows XP/7/Vista

Yer İmi Düğmesi
Yer imlerinizi tek bir düğmeyle yönetin. Kafanız karışmadan sevdiğiniz bağlantılara ulaşın.

Kapatılan Sekmeleri ve Pencereleri Yeniden Açma
Bir sekmeyi veya pencereyi yanlışlıkla kapatırsanız, tek bir tıklamayla yeniden açabilirsiniz. Geçmiş menüsünden "Yeni kapatılan sekmeler" veya "Yeni kapatılan pencereler"e girip, yeniden açmak istediğiniz sekme veya pencereyi seçmeniz yeterli.

Kolay Kaydırma
En sevdiğiniz 20 sayfayı aynı anda açık tutmak hoşunuza mı gidiyor? Bu yeni özellik, sekmeler arasında kolayca gezinmenizi sağlayarak tüm sekmeleri görmenizi ve istediğinize çabucak ulaşmanızı kolaylaştıracak.


Parola Yöneticisi
Sevdiğiniz siteleri her ziyaretinizde parolalarınızı hatırlamaya çalışmaktan ve yeniden yazmaktan bıktınız mı? Firefox yanınızda! Bir siteye ilk oturum açışınızda size parolayı hatırlamak isteyip istemediğiniz sorulacak, sonraki girişleri ise Firefox halledecek.

Form Tamamlama
Çevrimiçi bir formda adresiniz gibi bilgileri doldururken, Firefox diğer formlardaki benzer alanlara girdiğiniz yanıtları temel alarak her alan için size hazır bilgiler önerecektir. Aynı yanıtları tekrar tekrar yazmaktan bıktınız mı? Formları doldurmak artık sadece birkaç saniyenizi alacak!

Açılır Pencere Engelleyicisi
Açılır pencereleri (ve arka planda açılan pencereleri) gezinti deneyiminizden şimdi ve sonsuza kadar kovun ya da orta yolu bulun: Açılır pencereleri görmeyi seçin ya da açılır pencerelerini görmekten rahatsız olmadığınız sitelerden oluşan bir “izin” listesi oluşturun.

Bu Siteyi Unut
Belirli bir siteyi ziyaret etmiş olmaktan pişmanlık mı duyuyorsunuz? O siteye girdiğinize dair tüm izleri yok edebilirsiniz!

Yakın Geçmişi Temizle
Bütün kişisel verilerinizi ya da sadece geçen birkaç saatlik etkinliğinizi birkaç çabuk tıklamayla temizleyin. Neyi sileceğiniz hakkında tam denetime sahipsiniz, sonrasında ise istediğiniz veri temelli silinir; ister kendi bilgisayarınızda ister gittiğiniz kafedekinde. Bu kadar basit.

Zararlı Yazılım Koruması
Firefox sizi web üzerinden yayılan virüslerden, solucanlardan, truva atlarından ve casus yazılımlardan korur. Eğer yanlışlıkla bir saldırı sitesine girecek olursanız, sizi siteye girmeden önce uyarır ve neden güvenli olmadığını açıklar.

Eklenti Yöneticisi
Eklenti Yöneticisi, Firefox'u terk etmeden eklentileri keşfetmeniz ve yüklemeniz için yeniden tasarlandı. Seçiminizde yardımcı olmaları için eklenti puanlarına, tavsiyelerine, açıklamalarına ve resimlerine göz atın. Eklenti Yönetici'niz birkaç basit tıklamayla üçüncü parti yan uygulamaları görmenize, yönetmenize ve devre dışı bırakmanıza dahi olanak tanıyor. Yönetici bölmesini her açtığında yüklü eklentileriniz otomatik olarak denetlenip güncelleniyor.

ve daha nice özellik....


http://hepsicok.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumla