9 Ekim 2011 Pazar

Assassin's Creed: Revelations new video - tanıtım videosu


Ubisoft'un 15 Kasım'da çıkması beklenen Assasins Creed serisinin 4. oyunu Revelations 1500'lü yılların İstanbulunda geçecek.

Oyunun kahramanı Ezio, Kanuni Sultan Süleyman'ın geleceğini kurtarmak için Tapınak Şövalyeleri'yle kıyasıya bir mücadeleye girişecek.

Assasins Creed oyunu 2 gizli örgütün 1000'li yıllardan 2012'ye kadar süren savaşını konu alıyor.
2012 yılında üretilen "Animus" isimli bir bilgisayar sayesinde Desmond adındaki kahramanımız geçmişteki atalarının yaşadıklarını genleri sayesinde hatırlayıp onların becerilerini edinebiliyor.
Oyun hem günümüz hem de geçmiş arasında gidip geliyor ve görevimiz dünyayı köleleştirmek isteyen Templar (Tapınak şövalyeleri) örgütünü yok etmek.
Revelations 2. Beyazıt döneminde İstanbul kapılarının Yahudilere açılmasıyla başlıyor. Yahudilerle birlikte Templarlar da İstanbul'a girip burada örgütlenmeye çalışıyor.
Osmanlı'nın yükselme dönemini anlatan yapım aynı zamanda taht kavgalarının üst üste geldiği üç nesli konu alacak. 2.Beyazıt döneminde başlayan oyun, Yavuz Sultan Selim'in tahta geçiş hadisesini de işleyecek.
Aslında Assassins Creed'de yapılan her şey Kanuni Sultan Süleyman'ın geleceğini kurtarmak için.
Bakalım Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem Sultan'a kavuşabilecek mi?
Daha önceki üç versiyonu başarılı bir satış grafiği yakalayan oyunun 4.sünün de dikkat çekici bir başarı yakalaması bekleniyor.
Oyun neyi anlatıyor?
Oyunun hikayesi Üçüncü Haçlı Seferi döneminde, Haşhaşinler adıyla bilinen, Hasan Sabbah önderliğindeki tarihsel örgüt ile Tapınak Şövalyeleri arasındaki mücadele üzerine kurgulandı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.


Assassin's Creed: Revelations new video - tanıtım videosu
:: 
http://hepsicok.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumla