7 Ocak 2012 Cumartesi

Tüm Yer İmleri Tek Sayfada - Chrome Bookolio Eklentisi

Chrome'a ekleyeceğiniz bu küçük eklenti vasıtasıyla tüm yer imlerini tek sayfada toplayabiliyorsunuz.
Google'ın popüler web tarayıcısı Chrome, gün geçtikçe kullanıcı kitlesini genişletirken, kendisi için geliştirilen birbirinden farklı yüzlerce eklenti de kullanıcıların işini kolaylaştırıyor, internet sörfünü daha kolay bir hale getiriyor.
Chrome Bookolio
Chrome için geliştirilen Bookolio uzantısı bu amaca hizmet ediyor. Bu eklentiyi tarayıcısına kuran kullanıcılar, yeni bir sekme açtığında bu sekmede hem favori sitelerini görüntüleyebiliyor, hem de kolayca arama motorları arasında kolayca geçiş yapabiliyor.
Örneğin Google yerine Yahoo'dan arama yapmak isterseniz bunu en basit yoldan yeni sekme altında gerçekleştirebiliyorsunuz. Eklentinin desteklediği arama motorları arasında Facebook, Youtube, Amazon, IGN, Ebay, Digg, Wikipedia, Ask, Baidu, Bing, Dailymotion, Twitter, Myspace, Picasa  Flickr ve devianART gibi kullanışlı sitelerde bulunuyor.

2 yorum:

  1. mrb.

    https://chrome.google.com/webstore/detail/pine-bookmark-explorer/fmbnigjgadncodobgodkecnkahdnggpm

    buna benzeyen bir eklenti yada online uygulama arıyorum. Özellikleri olan iyi bir yer imi görüntüleme ve yönetme uygulaması. Fazlalıkları atsın, sıralamaları (ada göre, tarihe göre, url'ye göre vs.) yapsın, lingin görüntüsünü alsın, kategoriye ayırsın vb.

    YanıtlaSil

Yorumla