26 Aralık 2011 Pazartesi

Merve Boluğur Seksi Fotoğrafları

Merve Boluğur -doğum tarihi 16 Eylül 1987, İstanbul-, Türk kadın sinema oyuncusudur. Bir süre, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü. Acemi Cadı isimli TV dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile tanınmıştır.
"Büyük Adamlardan Hoşlanıyorum"
Küçük Sırlar dizisindeki başarılı performansıyla popülaritesini bir anda artıran Merve Boluğur, Milliyet gazetesinden Işıl Cinmen'e verdiği röportajda şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.Gelecekteki sevgilin nasıl olsun sorusuna seksi oyuncunun cevabı ise bir hayli ilginçti. Merve Boluğur, olgun erkeklerden hoşlanıyorum dedi.
Merve Boluğur Seksi Fotoğrafları















































































'Her An Değişebilirim'
Güzel oyuncu kendisine izleyicilerden gelen en ilginç yorumun "Eskiden acemi cadıydın şimdi profesyonel oldun." şeklinde geldiğini söyleyerek gülümsüyor. Merve Boluğur, özel yaşantısında nasıl biri olduğuna dair soruyu ise şu şekilde yanıtladı: "Genelde neşeli biriyim. Bir anda 180 derece değişebilirim. Öfkelendiğim zaman fazla öfkelenirim. Genel de keyifli bir insanım ama her an değişebilirim."



 Merve Büyüdü!
“Küçük Sırlar” dizisinde son derece sivri ve kötü kalpli bir karakteri canlandıran Boluğur, gerçek hayatta da oradaki kadar iddialı giyinip giyinmediğini, yeni sezona nasıl hazırlandığını ve stil sırlarını Süper dergisine açıkladı.

5 yorum:

Yorumla