17 Ekim 2011 Pazartesi

Silkroad Online Download-Silkroad Online indir oyna

Silkroad Online Türkçesi: İpek Yolu Joymax firması tarafından geliştirilmiş "Devasa oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu"(MMORPG)'dur Sadece Avrupa'da ve Doğu Asya' da 250.000.000 aşan oyuncu kitlesine sahiptir.Joymax'ın denetimi dışında kurulan private server oyuncuları da göz önüne alınırsa bu rakamın 500.000.000 aşacagı düşünülmektedir. Şu anda Çinli ve Avrupalı medeniyetlerin komutanlarının karakter yapıları üzerine kurulan Silkroad Online Eski Asya ve Avrupa arasındaki kültürel ve ekonomik ticareti yansıtan ama şimdi unutulmaya yüz tutan görkemli bir tarihi, maceralarla yaşatmaktadır.
Silkroad Online; Çin ve İstanbul arasına yayılan gerçekçi geniş bir haritayla ve kaliteli grafik özellikleriyle dikkat çekmektedir. Oyunun sistemi ve amacı 2 meslek grubuna dağılır. Avcılar ve Hırsızlar
Silkroad Online tanıtım videosu

Silkroad Online Download
İstenilen en düşük sistem gereksinimleri
Pentium 4 2.4GHz ya da yükseği işlemci
512MB RAM
3D speed over GeForce2 veya ATI 9000 ekran kartı
DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
4GB boş alana sahip harddisk
Windows 2000, XP, Vista, Windows 7 işletim sistemi
Silkroad Online indir oyna
Irklar
Silkroad Online oyuna ilk giriş yapıldığında Avrupa ve Çin olarak iki tür ırk sunmaktadır. Arap ırkının da eklenmesi gündemdedir ve bir süre sonra devreye girmesi beklenmektedir. Her ırkın kendine has özellikleri bulunmaktadır. Açılan bir ırk karakteri daha sonra başka bir ırka dönüştürülemez.
Çinliler
Savaşçılar ve büyücüler olarak 2 gruba ayrılır. Silah kullanma üzerine gelişmiş yetenekleri vardır ve hem grup hem de tek başlarına savaşmak için uygundurlar.
Avrupalılar
Avrupa karakterleri grup oyununa daha yatkındır. Çinliler gibi tek başlarına rahat gelişemezler.

İNDİRMEK İÇİN DEVAMINA TIKLAYINIZ.
Silkroad Online oyununu Oynamak için yapacağınız: joymax sitesine üye olacaksınız ve joymax sitesinin download kısmından oyunun Full Clientini indirip kurmak. Kurduktan sonra oluşturduğunuz hesap ismi ve şifresini kullanarak giriş yapacaksınız. Sonra karakterinizi oluşturup oyuna başlıyorsunuz.  İyi eğlenceler...
http://hepsicok.blogspot.com/
http://hepsicok.blogspot.com/
http://hepsicok.blogspot.com/
http://hepsicok.blogspot.com/
http://hepsicok.blogspot.com/
http://hepsicok.blogspot.com/
http://hepsicok.blogspot.com/
Silkroad Online Download Silkroad Online indir oyna

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumla